Vulpița este însărcinată. Soții Stegaru au ales numele celui de-al doilea copil: ”Dacă e băiețel...”
in

Vulpița este însărcinată. Soții Stegaru au ales numele celui de-al doilea copil: ”Dacă e băiețel…”

Bucurie mare în familia Stegaru!

Vulpița s-a întors de o lună în Blăgești. Marea le-a fost mirarea fanilor când au văzut că a dispărut de micile ecrane. Avea o viață frumpase înainte, dar a ales să se întoarcă în satul ei natal. Nici nu a ajuns bine, că deja s-a pus pe treabă. Ei bine, se pare că Veronica Stegaru este din nou însărcinată.

Ea și soțul ei au fost urmăriți de mii de oameni la Acces Direct. Seară de seară., ei stăteau lipiți de ecrane doar să vadă ce mai fac soții Stegaru. Au cucerit prin toată lumea prin felul lor de a fi și au atins cote de audiență incredibile. Erau criticați de mulți, dar și apreciați de o mare parte dintre ei. În plus, au reușit să strângă și un număr mari de urmăritori pe rețelele sociale.

Vulpița și Viorel, părinți pentru a doua oară

Asta nu este tot! Piesele pe care le-au lansat cu alți artiști de la noi au ajuns pe primele locuri în Trending. I-au depășit pe mulți cântăreți celebri, unul dintre ei fiind chiar Jador. Desigur că nu a fost om situație plăcută pentru ei, dar nu au avut ce să facă.

”Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit”, a spus Viorel la ”Acces Direct”.

Vulpița este însărcinată. Soții Stegaru au ales numele celui de-al doilea copil: ”Dacă e băiețel...”

După ce s-au întors la casa lor, soții Stegaru au decis să mai facă un copil. Se pare că Vulpița este deja însărcinată, iar recent a mers chiar și la un control. În plus, Veronica și Viorel Stegaru s-au hotărât ce nume va purta copilul lor. Este prea devreme pentru a afla dacă vor avea fată sau băiat, dar ei s-au pregătit pentru orice situație.

”Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, i-a spus Viorel Stegaru Mirelei Vaida, la ”Acces Direct”.