Vulpița și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum s-a distrat de ziua ei și ce i-a transmis Viorel / FOTO

Ziua de duminică a fost una importantă pentru soții Stegaru.

Vulpița și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum s-a distrat de ziua ei și ce i-a transmis Viorel / FOTO

Vulpița și Viorel Stegaru sunt în culmea fericirii. Ziua de duminică a fost una extrem de importantă pentru cei doi soți. Veronica și-a sărbătorit ziua de naștere și părea mai fericită ca oricând. Tânăra nu a uitat să împărtășească și cu fanii ei de pe social media cele mai frumoase momente. Aflați în noua lor casă din Buzău, soții Stegaru au sărbătorit și s-au distrat așa cum au știut ei mai bine.

Dacă pentru unii anul 2020 a fost unul îngrozitor, pentru Veronica și Viorel Stegaru a fos unul care le-a schimbat complet viața. La începutul anului, cei doi au apărut pentru prima dată la Acces Direct. Acolo, aceștia au reușit să se facă remarcați și au adunat în fața televizoarelor milioane de români. Chiar dacă unii îi criticau dur; nu ezitau să se uite în fiecare seară la serialul lor de pe Antena 1.

Vulpița s-a distrat de ziua ei

Soții Stegaru au reușit să strângă sute de mii de urmăritori pe rețelele sociale. Aproape că nu există om care să nu fi auzit de ei. Mai mult de atât, ei au avut parte și de o poveste de dragoste cu năbădăi despre care s-a vorbit mult și încă se vorbește. Au lansat piese care au ajuns pe primele locuri în Trending, au rupt audiențele și i-au detronat pe cei mai cunoscuți artiști de la noi.

Cu toate acestea, la un moment dat s-au întors în satul lor natal. Nu au rezistat prea mult și au revenit în platoul emisiunii Acces Direct. Întorși în București, Vulpița și Viorel nu avea o casă sau un loc de muncă. Un domn din Buzău le-a dăruit acestora o locuință, în care au decis să se mute imediat.

Vulpița și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum s-a distrat de ziua ei și ce i-a transmis Viorel / FOTO

Ei bine, în noua ei casă Veronica și-a sărbătorit ziua de naștere.Nu au putut da o petrecere cu multă lumea cum și-ar fi dorit, dar s-au bucurat de prezența apropiaților.

”La multi ani, soția mea”, a scris Viorel Stegaru pe Instagram.