Vulpița și Viorel au dezvăluit sexul copilului! Ce nume au ales pentru bebelușul lor

Vulpița și Viorel sunt în culmea fericirii, după ce au aflat sexul bebelușului.

Vulpița și Viorel au dezvăluit sexul copilului! Ce nume au ales pentru bebelușul lor

Veronica Stegaru este însărcinată pentru a doua oară. Tânăra din Blăgești va naște anul viitor, iar soțul ei este în extaz. Recent, cei doi îndrăgostiți au aflat care este sexul copilului și nu le-a venit să creadă. Ei s-au bucurat enorm la aflarea veștii și nu a păstrat secretul doar pentru ei. Imediat după ce au aflat dacă vor avea o fetiță sau un băiețel, ei au dat vestea lumii întregi.

Cei doi au așteptat câteva luni să afle sexul copilului, iar marele moment a venit. A fost o zi extrem de emoționantă pentru soții Stegaru. Vulpița a mers la ecograf și a aflat că va avea un băiețel. Fix aceasta era dorința soțului ei. Vor fi doi părinți împliniți care au atât băiat, cât și fată. Viorel și Vulpița mai o fiică pe nume Maria. Micuța se află încă în grija mamei bărbatului, de la Blăgești. Ei au promis că o vor aduce și pe ea în noua lor casă de la Buzău. Nu se știe când se va întâmpla acest lucru, cert este că în viitorul apropiat și-au propus să facă marele pas.

Cum se va numi copilul soților Stegaru!

Zilele acestea, viitoarea mămică a mers la un ecograf din București și a stat cu sufletul la gură pe tot parcursul consultației. Imediat ce a aflat că va aduce pe lume un băiețel, ea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de emoție. Vulpița și Viorel au ales deja numele celui mic.

Vulpița și Viorel au dezvăluit sexul copilului! Ce nume au ales pentru bebelușul lor

Se pare că el se va numi Radu Constantin. Au ales ca micuțul care va veni pe lume să poarte numele lui Radu Rotaru de la Acces Direct, pentru că le-a fost un prieten adevărat în tot acest timp. Dacă ar fi fost o fată, ar fi numit-o Doina, pentru că și ea a dat dovadă că este o prietenă adevărată, iar ei le sunt astfel recunosctători pentru tot ceea ce au făcut pentru ei.