Vulpița și Viorel, probleme serioase cu legea! Soții Stegaru, luați în vizor de polițiști

Veronica și Viorel Stegaru au fost sancționați de polițiști, în urmă cu doar o seară.

Vulpița și Viorel, probleme serioase cu legea! Soții Stegaru, luați în vizor de polițiști

Restricțiile impuse de autorități pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 se pare că nu sunt pentru toată lumea! Vulpița și Viorel au fost sancționați de polițiști, după ce se plimbau liniștiți pe străzi, după ora 23.00, fără să aibă la ei vreo declarație.

Vulpița și Viorel, probleme cu legea

În noaptea de 12 ianuarie spre 13, au fost sancționate patru persoane, în localitatea Murgeni, pentru nerespectarea restricției de deplasare. Se pare că două dintre cele persoane sunt chiar Vulpița și Viorel Stegaru, vedetele minune de la Blăgești.

Cei doi îndrăgostiți se plimbau nestingheriți pe străzi, fără să aibă declarație pe propria răspundere, după ora 23.00. Se pare că autoritățile nu au trecut cu vederea această neregulă, așa că i-au sancționat pe soții Stegaru, au declarat surse, în exclusivitate pentru WOWbiz.

Vulpița și Viorel Stegaru, părinți pentru a doua oară

În urmă cu doar câteva luni, Veronica anunța faptul că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Cei doi soți mai au o fetiță, care mai tot timpul este la Blăgești, departe de părinții ei.

Totodată, soțul vedetei a făcut și primele declarații despre sexul bebelușului.

Se pare că în familia Stegaru o să mai apară un băiat.

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit”, a spus Viorel.

„Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”,i-a spus Viorel Stegaru Mirelei Vaida, în direct.