După opt luni în care au făcut bani frumoşi pe povestea lor publicată la Acces Direct, Vulpiţa şi Viorel, un exemplu de „aşa nu” în România, au plecat din televiziune. Cei doi s-au întors la Blăgeşti, locul lor natal. Soţii Stegaru şi-au păstrat foarte mulţi fani. Ciudat, dar adevărat. Acum, cei doi au publicat un nou anunţ prin care au anunţat că vor să revină la TV şi că au surprize.

Se mai întorc soţii Stegaru?

Într-un nou videoclip cu cei doi, soţii Stegaru au reuşit să strângă, în mai puţin de 24 de ore, peste 8000 de vizualizări şi sute de comentarii. Mai că unele influenceriţe ar fi invidioase. Clipul urcat pe Youtube, pe contul Veronicăi a devenit rapid viral.

Mulţi dintre cei care îi urmăresc pe conturile de socializare le-au transmis că îi aşteaptă să revină pe micile ecrane.

Se pare că filmuleţul ar fi unul destul de vechi, deoarece Veronica şi Viorel erau  machiaţi ca la Acces Direct. Aşa şi-au adus cu toţii aminte de momentele în care soţii Stegaru erau la Acces Direct şi i-au întrebat când vor reveni pe micile ecrane, dar şi când mai au de gând să facă noi piese.

Au existat şi comentarii răutăcioase la adresa celor doi, ţinându-se cont că aceştia nu au fost plăcuţi de foarte mulţi români. Din acest motiv, orice material publicat atrage de la sine şi foarte multe comentarii nu tocmai plăcute.

Dialog între Viorel, Vulpiţa şi internauţi

„Proști mai sunteți! Nu v-ați schimbat deloc. V-a adus Dumnezeu la televizor și nu vă dați seama că râde lumea de voi. La muncă, leneșilor”, le-a spus un urmăritor al lor. Cu toate acestea, cei doi soţi Stegaru nu au avut vreo reacţie la comentariile acide.. “Ne dați inimioare? Vă iubim, vă pupăm”, spune Viorel.

Vulpiţa şi Viorel revin în atenţia românilor. Deşi nimeni nu se aştepta, aceştia au o nouă poveste
Vulpiţa şi Viorel revin în atenţia românilor. Deşi nimeni nu se aştepta, aceştia au o nouă poveste

Opt luni de zile au fost soţii Stegaru implicaţi în povestea de la Acces direct. Ei au ajuns dintr-o glumă în emisiune, atunci când au dezbătut un viol care nici nu avusese loc. Cu toate acestea, Mirela Vaida a vrut să continuie povestea şi astfel s-a ajuns la luni întregi în care Viorel şi Vulpiţa făceau emisiuni pentru români.

Cei doi au părăsit emisiunea după ce ar fi fost daţi afară de la Acces Direct deoarece nu mai făceau rating, potrivit unor surse media. Chiar şi aşa, Vupiţa este acum însărcinată în luna a III-a, iar internauţii susţin că cei doi vor reveni înapoi în televiziune cu o nouă poveste.