Vulpița și Viorel, veste de zile mari pentru fani. Ce eveniment important va avea loc în viața lor: „Dăm petrecere. Lăsați pandemia”

Vulpița și Viorel sunt gata de petrecere!

Vulpița și Viorel, veste de zile mari pentru fani. Ce eveniment important va avea loc în viața lor: „Dăm petrecere"

Vulpița și Viorel o duc din ce în ce mai bine. După o pauză de mai bine de două luni, cei doi au revenit în platoul emisiunii Acces Direct. Fanii nu sperau să îi mai vadă vreodată acolo, dar s-a întâmplat. Ei bine, se pare că soților Stegaru nu le-a priit prea tare în satul lor natal, Blăgești.

Așa că s-au întors în Capitală cu gândul de a-și face un viitor acolo. Din păcate planurile nu au ieșit cum au vrut dar nu se plâng. Într-una dintre edițiile emisiunii de zilele trecute un bărbat din județul Buzău le-a făcut o bucurie imensă.

El le-a oferit acestora o casă în care să locuiască alături de copii lor. La auzul unei asemenea vești ei au acceptat imediat și de curând s-au și mutat în noul lor cuibușor. Vizibil emoționați cei doi porumbei s-au plimbat prin toate colțurile casei.

Viorel dă o petrecere de zile mari

Astfel al doilea val de pandemie i-a surprins pe cei doi extrem de fericiți în noua locuință pe care au primit-o. Chiar dacă nu se află în București, așa cum și-ar fi dorit cuplul este gata să-și ia în piept nou lor viață. De asemenea se pare că au fost foarte bine primiți și de vecini, care s-au bucurat să afle că vor trăi de acum încolo lângă niște celebrități. Mai au mult de muncit acolo,dar este un început mai mult decât promițător pentru cei doi.

Vulpița și Viorel, veste de zile mari pentru fani. Ce eveniment important va avea loc în viața lor: „Dăm petrecere"

În plus, Viorel le-a mai dat o veste mare celor care îi urmăresc. Weekend-ul acesta este ziua de naștere a soției sale, Veronica. El vrea să dea o petrecere mare, unde i-a invitat pe toți din redacția Acces Direct.

Chiar dacă nu este un moment indicat pentru a organiza o petrecere, soțul Vulpiței vrea să se bucure de ziua ei.

„Dăm petrecere. E ziua Veronicăi. Rog toți colegii din redacție, duminică să vină la noi. Să vă urcați în mașină și să veniți pe la noi. Lăsați pandemia”, a spus Viorel în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1