Vulpița și Viorel, veste de zile mari pentru fani! Soții Stegaru a dezvăluit sexul bebelușului

Vulpița și Viorel sunt în culmea fericirii.

Vulpița și Viorel, veste de zile mari pentru fani! Soții Stegaru a dezvăluit sexul bebelușului

Veronica Stegaru este însărcinată pentru a doua oară. Ea și soțul ei, vor deveni din nou părinți în prima jumătate a anului viitor. Soții Stegaru au dat vestea cea mare în timpul uneia dintre edițiile emisiunii „Acces Direct”, care i-a făcut cunoscuți. De când au făcut anunțul, multă lume s-a întrebat dacă Vulpița va naște o fată sau un băiat. Momentul adevărului a venit!

Toamna acesta, Vulpița și Viorel au luat o pauză și s-au întors în satul lor natal, Blăgești. Odată ajunși acolo, cei doi tineri se pare că nu au pierdut deloc vremea. Femeia a rămas gravidă, iar viitori părinți sunt în extaz. După toate acestea și după multe certuri în familie, soții Stegaru au decis să se întoarcă în Capitală. Unde altundeva dacă nu la „Acces Direct”?

Vulpița, mamă de fată pentru a doua oară

Oricât ar fi încercat ei să se stabilească în București, se pare că locul lor nu este acolo. Cei doi au primit o casă în Buzău, iar acum trăiesc într-un sat în care pare că nu o duc deloc rău. Au tot ceea ce le trebuie și vor să își aducă și fiica de la Blăgești, care acum este în grija soacrei Vulpiței.

Vulpița și Viorel, veste de zile mari pentru fani! Soții Stegaru a dezvăluit sexul bebelușului

Chiar dacă nu mai apar atât de des în emisiune, cei doi continuă să posteze pe social media. Acolo, tinerii din Blăgești au mii de fani care îi susțin și care vor să știe tot mai multe lucruri despre viața lor. Viorel Stregaru nu s-a mai putut abține și a făcut o postare care a pus pe jar lumea. A fost curios să afle care cred admiratorii că este sexul copilului.

Apoi a dat un comentariu în care mai în glumă, mai în serios a spus că vor avea încă o fetiță. Nu se știe dacă acesta este adevărul sau este doar dorința soțului Vulpiței. Momentan, ea nu a confirmat nimic.