Walter Zenga nu suferă după căsnicia pierdută! Antrenorul își dorește deja o nouă relație! ”Vreau să găsesc acea iubire pierdută”

Divorțul soților Zenga a picat pe neașteptate pentru toată lumea. La câteva săptămâni de la anunțarea acestuia antrenorul pare pregătit pentru o nouă iubită.

Walter Zenga o iubește încă pe Raluca deși se află în plin divorț?Ce a putut să spună antrenorul despre mama copiilor lui

Despărțirea Ralucăi de Walter Zenga a creat multă vâlvă atât în mediul online cât și în presa mondenă. Chiar dacă inițial fosta soție a antrenorului nu a vrut să recunoască dificultățile cu care se confrunta în căsnicie, inevitabilul s-a produs într-un final.

Antrenorul pare mai pregătit ca niciodată să ia viața de la început și să iubească din nou. El a transmis un mesaj în care precizează că își dorește o nouă relație.

Se reface după despărțirea de mama copiilor săi

Walter și Raluca Zenga s-au despărțit după un mariaj ce părea exemplar în ochii tuturor. Cei doi duceau în Dubai o viață desprinsă din revistele Glossy locuind într-o vilă fix pe malul mării. Cei doi copii ai cuplului urmau studiile acolo, iar în țară aceștia reveneau destul de rar. Relația lor a început însă să scârțâie odată cu contractul obținut de antrenor în Italia.

Walter Zenga nu suferă după căsnicia pierdută! Antrenorul își dorește deja o nouă relație!'' Vreau să găsesc acea iubire pierdută''

Acesta a început să ajungă tot mai rar pe acasă iar acest fapt ar fi dus în timp la răcirea sentimentelor. Cel puțin această varianta a fost prezentată inițial de Zenga într-un mesaj postat pe pagina lui personală de Facebook. Ulterior în presa mondenă au apărut numeroase speculații legate de posibilele infidelități ale Ralucăi. Aceasta i-ar fi greșit se pare în repetate rânduri soțului ei.

În final Zenga a fost cel care a înaintat actele de divorț către tribunal în Dubai. Chiar dacă procedurile încă nu au fost finalizate, antrenorul pare gata să iubească din nou. Deși se părea că acesta se reface emoțional după impasul prin care a trecut, fostul soț al Ralucăi a postat pe Instagram un mesaj surprinzător.

„Vreau să găsesc acea iubire sinceră … să rețin calitatea purității și conexiunea sufletească … în timp ce călătorim în locuri îndepărtate care ne umplu de uimire și care ne aduc mai aproape. Vreau să mă uit adânc în ochii ei și să găsesc acel căutat, după dor și dorință, că nu pot crede că te-am întâlnit și că suntem aici. Nu te voi trăda niciodată, nu te voi lăsă niciodată să pleci”, a scris Walter Zenga pe contul lui.

Antrenorul se pare că a început să fie din ce în ce mai activ pe conturile sale de socializare după ce s-a despărțit de fosta soție. Raluca însă preferă să rămână o perioadă în umbră, cel mai probabil pentru a-și vindecă rănile trecutului.

Deocamdată nu se știe dacă ea va rămâne să locuiască în Dubai și după divorț sau se va întoarce alături de copii în România. Având în vedere că micuții urmează acolo o altă formă de învățământ, cel mai probabil mama lor va decide să rămână în Dubai cel puțin pentru încă o perioadă de timp.