Walter Zenga o iubește încă pe Raluca deși se află în plin divorț?Ce a putut să spună antrenorul despre mama copiilor lui

Cei doi au anunțat unul dintre cele mai neașteptate divorțuri ale anului 2020. Chiar dacă Zenga părea resemnat cu această decizie, acțiunile sale arată altceva.

Acum s-a aflat totul despre divorțul anului în sport! Walter Zenga înșelat de soție chiar înainte de nuntă?

Raluca și Walter Zenga au anunțat în urmă cu câteva luni că relația lor a ajuns la final.Chiar dacă nimeni nu își închipuia vreodată ca familia lor se va destrăma la un moment dat inevitabilul s-a întâmplat.
În timp ce procesul este deja pe rol, faimosul antrenor lansează diverse atacuri cu trimitere directă către mama copiilor lui.

Walter Zenga o iubește încă pe Raluca deși se află în plin divorț?Ce a putut să spună antrenorul despre mama copiilor lui

Zenga suferă după fosta soție

Fostul portar cu rezultate notabile în lumea fotbalului se desparte de soția lui după un mariaj de 17 ani. Cei doi au trăit o poveste de iubire ca în filme.După o parte a vieții lor de familie trăită în București în contextul meseriei lui Zenga, aceștia s-au mutat în Dubai.

Zenga i-a oferit soției sale un trai fără griji mai ales în străinătate. Aceștia au locuit într-o vilă spectaculoasă situată chiar pe malul mării.

De asemenea, copiii lor au fost înscriși la o instituție de învățământ renumită în Dubai, unde costurile anuale se ridicau la peste 10.000 de euro.

Cu toate acestea lucrurile nu au funcționat între cei doi  foști parteneri. Chiar dacă în primă fază, Raluca a negat că familia lor este pe punctul de a se destrăma, ulterior antrenorul a fost cel care a recunoscut public acest lucru.

Walter Zenga a fost cel care a depus de altfel actele de divorț la tribunalul din Dubai. După săptămâni întregi de la acest moment, antrenorul pare că nu îsi poate încă vindeca rănile.

Într-o postare pe contul lui de Instagram, fostul portar mărturisea fanilor că și-ar dori sa poată șterge anul 2020 din viața lui, semn că acesta este apăsat de regrete.

„Aș vrea să sterg anul 2020 din viata mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit., a scris Zenga pe internet.

Motivul divorțului, relocarea lui Zenga în Italia?

Nimeni nu știe cu certitudine care au fost adevăratele motive care ar fi dus la această separare dintre cei doi foști soți. Una dintre speculațiile vehiculate în spațiul public în acest sens este legată neînțelegerile care ar fi apărut între cei doi după ce antrenorul a obținut contractul pentru a antrena o echipă din Italia. Faptul că vizitele soțului Ralucăi au fost din ce în ce mai rare acasă, sentimentele dintre ei s-ar fi răcit.
Alte persoane apropiate cuplului ar fi insinuat recent că Raluca nu i-ar fi fost fidelă soțului ei, iar acest lucru l-ar fi determinat pe Zenga să nu mai stea pe gânduri înainte de a depune actele de divorț.

Deocamdată procesul lor nu s-a încheiat, astfel că nu se știe încă dacă Raluca va alege să se întoarcă în România alături de cei doi copii minori. Cel mai probabil având în vedere că micuții urmează deja școala în Dubai, pentru următoarea perioadă mama lor va decide să rămână acolo.