What’s Up, dezvăluiri despre metodele prin care a reușit să slăbească. Artistul a dat jos 29 de kilograme

Cum a scăpat What’s Up de 29 de kilograme!

What's Up, dezvăluiri despre metodele prin care a reușit să slăbească. Artistul a dat jos 29 de kilograme

What’s Up a avut un mare vis. Își dorea să slăbească și să arate și el la fel de bine ca alți bărbați. A muncit din greu pentru acest lucru, iar acum are greutatea dorită. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că nu are voie să facă sport. Acum, artistul este mai fericit ca oricând pentru că nimeni nu îl mai arată cu degetul.

What’s Up a ajuns la greutatea dorită

De-a lungul anilor, What’s Up s-a transformat și a evoluat din toate punctele de vedere. El are o carieră de succes și piesele sale din ultima vreme i-au lăsat pe toți mască. Artistul și-a surprins fanii cu tot felul de colaborări de senzație, care au ajuns în Trending și care au milioane de vizualizări. Nu doar pe plan profesional are succes, ci și pe plan personal.

El trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alice Badea. Deși relația lor a fost pusă la încercare de mai multe ori, nimic nu a stat în calea fericirii lor. Au dat dovadă că relația lor este una puternică, în ciuda a ceea ce cred oamenii. La un moment dat, a fost nevoie chiar de intervenția poliției, după ce îndrăgostiții au avut o discuție mai aprinsă. Acum, totul este bine între ei și par mai fericiți ca oricând. Mai mult de atât, ei au planuri serioase de viitor, iar What’s Up își dorește trei copii.

What's Up, dezvăluiri despre metodele prin care a reușit să slăbească. Artistul a dat jos 29 de kilograme

Iubita mea este foarte bine, e în continuare cu elevii ei. Eu și cu soția suntem foarte bine. Îi zic soția mea, pentru că eu am cerut-o (n.r. în căsătorie) încă de anul trecut, dar mă rog, ne-am făcut un tatuaj, un fluturaș pe mână. Ăsta e inelul nostru de logodnă”, declarat What’s Up.

El  a ajuns de la 104 kilograme la 78 și se simte extrem de bine în pielea sa. A reușit această performanță datorită alimentației, ci nu datorită sportului. A decis să mănânce mult mai puțin, iar rezultatele au început să se vadă de la bun început.

”Sport nu am voie să fac, din cauza herniei de disc. Așa că am dres-o din mâncare.”, a spus What’s Up la Antena Stars!