What’s Up, dezvăluiri neașteptate despre familia sa. Ce a povestit cântărețul: „M-au susținut în drumul meu”

Ce spune What’s Up despre familia lui!

What's Up, dezvăluiri neașteptate despre familia sa. Ce a povestit cântărețul: "M-au susținut în drumul meu"

What’s Up nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi și se bucură de succes pe toate planurile. În ultima vreme, el lansează hit după hit și piesele sale adună mlioane de vizualizări. Nu de puține ori, el a fost criticat pentru diversele colabări cu maneliști.

Nu este deloc genul de personă care să țină cont de gurile rele. Nu le-a ascultat nici de data aceasta. Și-a văzut în continuare de viața lui și a lansat ceea ce publicul lui vrea, de fapt, să asculte. Despre What’s Up toată lumea știe că nu a avut o viață prea ușoară și că a luptat să rămână puternici, indiferen de piedicile din calea sa.

What’s Up vorbește despre părinții lui

El a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Simina. Ea era femeie care s-a ocupat foarte mult de el și de cariera lui. Se pare că dădeau o prea mare importanță carierei, așa că relația lor a avut de suferit. Păreau extrem de fericiți unul lângă celălalt și aproape că nu exista eveniment la care nu meargă împreună.

What's Up, dezvăluiri neașteptate despre familia sa. Ce a povestit cântărețul: "M-au susținut în drumul meu"

Din păcate, căsnicia lor nu a mai funcțioat deloc. El și Simina au ajuns să divorțeze și fiecare și-a văzut de viața lui. Acum el se iubește cu Alice Badea, femeia care a reușit să îi fure inima din nou. Fanii lui știu multe despre el, dar reușește să îi ia prin surprindere de fiecare dată. Recent, el le-a povestit acestora despre cei care i-au dat viață și a avut numai cuvinte frumoase la adresa lor.

”Părinții mei m-au susținut întodeauna. M-au susținut în drumul meu, m-au lăsat să fac ce vreau, dar mereu mi-au spus că pe pământul ăsta trebuie să faci cumva să-ți câștigi pâinea și dintr-o pasiune nu-ți iese de cele mai multe ori. M-au învățat să am un job real și stabil”, a declarat What’s