What’s Up este în doliu! Bunica artistului a decedat: „Nu se simte foarte bine „

Bunica lui What’s Up s-a stins din viață.

What's Up este în doliu! Bunica artistului a decedat: "Nu se simte foarte bine "

Bunica lui What’s Up s-a stins din viață zilele acestea. Artistul este distrus de durere, dar a preferat să nu discute despre asta. Cea care a dat trista veste a morții femeie este iubita lui, Alice Badea. Ea a dezvăluit că logodnicul ei trece printr-o perioadă extrem de grea și că ar vrea să îi fie mai mult alături.

What’s Up a dispărut de câteva zile de pe rețelele sociale, dar și de pe micile ecrane. Admiratorii aristului și-au pus tot felul de întrebări legate de absența lui. Fanii nu au primit niciun fel de explicație din partea lui. A suferit în tăcere, fără ca nimeni să știe ce avea cu adevărat.

What’s Up a pierdut un om drag

Anul acesta a fost unul care a adus multe schimbări pentru artist: unele bune, altele mai puțin bune. De exemplu, fiecare piesă pe care a lansat-o în colaborare cu alți cântăreți de la noi a ajuns pe primele locuri în Trending. Melodiile lui au adunat milioane de vizualizări și s-au bucurat de un succes imens.

Nici pe plan personal nu o duce rău. El trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alice Badea, femeia care i-a furat inima după ce a divorțat de Simina. Chiar dacă au avut o serie de probleme la începutul relației, cei doi artiști au reușit să depășească fiecare moment dificil.

What's Up este în doliu! Bunica artistului a decedat: "Nu se simte foarte bine "

Zilele trecute, Alice Badea a fost invitată într-o emisiune TV, unde a venit fără iubitul ei. Întrebată fiind de prezentatorul respectiv de ce a venit neînsoțită, ea a explicat prin ce trece What’s Up. Se pare că bunica artistului s-a stins din viață, iar durerea pe care o simte artistul este una imensă. Astfel că a decis să ia o pauză și să dispară pentru o vreme din lumina reflectoarelor.

„Din păcate Whatsi are un deces în familie. Condoleanțe și eu îi transmit. Din păcate bunica lui a decedat și el a ales să stea acasă de data asta. Nu se simte foarte bine și aș fi vrut să fiu alături de el cât mai mult posibil. Am acceptat invitația cu mare drag la voi și sper că se uită și mă așteaptă acasă să fiu alături. ”, a spus Alice Badea.