Ultima concurentă venită în platoul “Bravo, ai stil! Celebrities”  are o poveste uimitoare. Cântăreaţa Xonia întâmpină probleme de sănătate destul de complicate. Aceasta trece prin momente dificile şi a povestit, pe micile ecrane, care este motivul.

Interpreta Xonia a fost destul de retrasă în ultima perioadă, atât de pe TV, cât şi de pe orice platformă de reţea de socializare. Aceasta abia acum a povesti clipele grele prin care a trecut. Se pare că Xonia a avut grave probleme de sănătate. Mai exact artista s-a lovit de simptome pe care atunci nici măcar nu putea să le înţeleagă, deoarece medicii nu reuşiseră să descopere nimic concret, în urma investigaţiilor.

Ea a avut astfel parte de un şoc atunci când a văzut în ce hal ajunsese să arate chipul său. Fusese de nerecunoscut.

Poveştile de groază ale Xoniei

„Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața așa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus.”, a declarat în urmă cu ceva timp cântăreața.

Povestea Xoniei a apărut, la scurt timp după ce fanii de la „Bravo, ai stil” i-au spus că ar fi mai bine să recunoască faptul că a făcut operaţii estetice. Ea a infirmat acest lucru şi a explicat ceea ce se întâmplase, de fapt.

Xonia, poveşti de groază despre starea de sănătate
Xonia, poveşti de groază despre starea de sănătate

“Sunt foarte emoționată și, în același timp, mă bucur enorm să fiu aici, alături de voi!”, a declarat Xonia cand a intrat pentru prima data in platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cine este, de fapt, Xonia?

Numele Xoniei este Loredana Schelariu. Ea este o tânără cântăreaţă din România, stabilită de foarte mulţi ani în Australia, la Melbourne. Ea a locuit mai mulţi ani acolo, însă la un moment dat a luat decizia de a merge în întreaga lume pentru a-şi face muzica mai cunoscută. Xonia a participat astfel la Cerbul de Aur, dar şi la competiţii internaţionale de mare succes.

Cea mai spectaculoasă colaborare a sa este cea cu J. Balvin. Aceasta a cântat piesa „I want Cha” în compania columbianului. Cei doi au rupt topurile ani la rând cu această piesă, reușind chiar să adune peste cinci milioane de vizualizări într-un timp extrem de scurt.