Zanni, eliminat de la Survivor România 2021? A recunoscut că a încălcat regulamentul

Zanni riscă să fie eliminat de la Survivor Romania 2021, după ce a recunoscut fără nicio rușine că a încălcat regulamentul competiției sportive de la Kanal D. În acest moment așteaptă să afle ce i se va întâmpla mai departe.

Zanni, eliminat de la Survivor România 2021? A recunoscut că a încălcat regulamentul

Zanni a recunoscut, în cadrul Consiliului de nominalizare, că a furat un pachet de biscuiți la Survivor România 2021, pe care l-a împărțit cu unii dintre colegii lui, printre care și Elena Marin. Această mărturisire îi va aduce consecințe, după cum a declarat Daniel Pavel, care i-a transmis că va lua o decizie în zilele următoare. Nu se știe dacă Faimosul va fi eliminat sau dacă va scăpa doar cu o pedeapsă.

„Ea m-a acuzat de cumpărare după momentul cu biscuții. Să recunosc pentru cei de acasă. Când îmi e foame, dacă găsesc un pachet de biscuiți pe jos pe stradă îl iau. Am găsit un pachet de biscuiți și l-am luat.

Am furat. Îmi asum. Se numește furt, că nu aveam voie. Am vrut să-l împart cu echipa. Și am văzut-o pe Elena singură pe plajă și am spus că s-ar bucură să-i dau un biscuite, doi. M-am dus la Elena, deși ceva în mine îmi spunea să nu-i dau.

Și i-am spus ‘ia’. Și ea mi-a mulțumit. După ce am plecat, după o discuție cu Moro, ea a venit la mine și mi-a spus ‘nu vreau. Mă oftic că nu mi-ați dat și mie și mi-e frică că îmi puteți scoate ochi’. Mai aveam un pachet de biscuiți, a spus că nu, dar a luat și din ăla. Ea a vrut să nu ia ca să nu-i scoatem ochii. A spus că îi e frică, dar a luat în continuare”, a recunoscut Zanni la Consiliul din această seară.

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” i-a spus prezentatorului Daniel Pavel că nu a fost tocmai corect într-o anumită privință, deși știa foarte bine că poate pleca acasă în secunda doi. Cu toate acestea Faimosul a făcut ceva ce nu avea voie.

Gazda renumitului reality show urmează să discute cu producătorii pentru a decide ce se întâmplă cu Zanni, cel mai probabil fiind la un pas să fie eliminat de la Survivor România 2021 pentru încălcarea regulamentului cu bună știință.