Zi importantă pentru Andreea Marin! Ce motiv de sărbătoare are prezentatoarea?

Fosta Zână a Suprizelor trăiește astăzi momente emoționante. Andreea se lasă copleșită de urările celor care o îndrăgesc.

Andreea Marin, totul despre reușitele sale. Fosta ''Zâna'' dezvăluie cum a reușit să facă 1 milion de euro în doar 6 luni

Andreea Marin este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate prezentatoare din televiziunea post decembristă. Vedeta a avut un parcurs îndelung în lumina reflectoarelor câștigând simpatia publicului cu fiecare apariție. Vedeta a ajuns la o respectabilă vârstă pe care o împlinește chiar astăzi.

De o viață pe micul ecran

Andreea a ajuns celebră în România întâi prin postul de reporter și apoi prezentator în cadrul jurnalului de știri al Televiziunii Române. Totuși, succesul ei a căpătat altă formă după ce a devenit moderatoarea uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de după ’90 din țara noastră, Surprize, Surprize.

Vedeta s-a remarcat prin delicatețe în interacțiunea cu oamenii și dedicarea față de meseria de jurnalist. O prezență efervescentă în viața profesională și totuși extrem de discretă în cea personală, Andreea a ocupat un loc fruntaș în inimile telespectatorilor mereu.

Acum, înainte de încheierea lui 2020, Andreea trage linie și adaugă încă un an încununat cu succes în buchetul vieții ei. Cu această ocazie ea a postat pe contul personal un mesaj emoționant care i-a impresionat pe urmăritorii ei.

„46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie să fie așa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut mereu o alegere: să caut mereu să văd ce mă așteaptă dincolo de ele.”, a scris prezentatoarea pe Instagram.

Zi importantă pentru Andreea Marin! Ce motiv de sărbătoare are prezentatoarea?

Andreea nu ascunde faptul ca evoluția ei nu a fost presărată cu momente de cumpănă, destul de multe la număr, însă prin mesajul ei încearcă să le dea femeilor care o apreciază puterea de a merge oricând mai departe cu fruntea sus, indiferent de vârstă.

Drumul din adolescență până în prezent a fost unul marcant

A fost întotdeauna cea mi iubită prezentatoare, iar zâmbetul ei trecea mereu dincolo de ecran. În spatele acestuia însă Andreea a ascuns o adevărată dramă. Mama vedetei s-a stins în brațele ei în urma unui accident de mașină.

Chiar dacă tatăl ei a suplinit exemplar și rolul de mamă în creșterea ei viața personală de mai târziu avea să fie urmărită de același ghinion. Andreea a trecut prin trei divorțuri dureroase care au lăsat inevitabil urme în sufletul ei.

Primul divorț a avut loc în tinerețe când prezentatoarea avea doar 25 de ani. Primul ei soț era din același domeniu ocupațional însă se pare că relația lor nu a funcționat.

Următoarea separare grea pentru vedetă a fost cea de tatăl fetiței ei, Violeta. Ea și artistul Ștefan Bănică și-au spus adio însă nu au divulgat niciodată motivele care au dus în acel punct. Ultimul divorț și cel mai recent a fost în urmă cu 4 ani de medicul turc Tuncay Ozturk.