S-ar putea să te descurci de minune atunci când vine vorba de a câștiga mulți bani, dar pe cât de repede îi câștigi, pe atât de repedee posibil să reușești să-i cheltuiești. Există anumite zodii care nu prea se pricep cum să își gestioneze finanțele, dar desigur există și excepții de la regulă.

Spre exemplu sunt șanse mari ca zodia ta să fie o mare cheltuitoare, dar pentru că ai învățat cum să ai grijă de banii tăi, o astfel de problemă să nu se aplice.

Săgetător

Săgetătorul este foarte muncitor, așa că nu are nici un fel de problemă să obțină bani ușor. Problema este că nu prea reușite să-i păstreze. Este genul mereu pregătit să facă ceva distractiv și neașteptat. Nevoia sa de a porni în tot felul de aventuri îl face să nu se mai uite absolut deloc la bani.

Cu toate că încearcă să păstreze un echilibru, mereu are datorii sau rămâne fără finanțe. Și chiar dacă de multe ori Săgetătorul are mereu probleme cu banii, acest nativ are parte de cele mai frumoase experiențe și povești.

Pești

Nativul Pești are tendința de a rămâne fără bani din cauza generozității sale. Este mereu gata să ajute și ar da și ultimii bani persoanelor aflate în nevoie. Este o zodie foarte dezinteresată și mereu se gândește la cei care au nevoie de ajutor. Nu prea se gândește să strângă bani pentru propriile necesități. Mai degrabă va dona întotdeauna unei organizației caritabile sau se va apuca să strângă fonduri pentru ai ajuta pe alții.

Chiar dacă nu pune accent pe partea materială, are întotdeauna câțiva bani pe care îi investește în cărți, artă, muzică sau pentru a vizita un loc care să-l inspire.

Vărsător

Vărsătorul este genul de zodie care are o gândire aparte și de regulă nu poate rezista când vine vorba de cele mai inovatoare și noi gadgeturi. Este gata oricând să-și ia cel mai nou telefon și este la curent cu cele mai noi tehnologii.

Ar prefera să aibă cel mai nou dispozitiv, decât să-și facă un cont de investiții. Și chiar dacă are și momente în care încearcă să fie mai responsabil cu finanțele sale, nu prea se poate abține și în cele din urmă ajunge să-și dea toți banii pentru un produs care abia a apărut.

Zodiile care nu știu să-și gestioneze finanțele și rămân adesea fără bani. Nativul Săgetător are mereu probleme cu banii!

Leu

Leul încearcă să fie atent și să aibă grijă pe ce dă banii, însă are destul de multe probleme la acest capitol, pentru că toate finanțele sale se duc pe diverse daruri. Adoră să ofere cadouri fabuloase persoanelor importante din viața sa, pentru că își dorește să impresioneze.

Nu îi pasă dacă este acuzat că este prea extravagant sau că exagerează. Îi place să se răsfețe și să se bucure de cele mai bune produse și servicii. De asemenea, își dorește să facă același lucru și pentru cei mai apropiați oameni din viața lui.