Căsătoria este în mod sigur una dintre cele mai dificile etape din viața oricui. Deși vine la pachet cu dorința și gânduri pozitive comune despre viitor, momentul aduce cu sine și multă presiune pe umerii celor doi parteneri.

După petrecerea specială care încununează momentul rămân membrii cuplului care trebuie să pornească la un nou drum gestionând cât mai bine provocările aduse de viață.

Printre zodii se regăsesc câteva care fug cât pot de mult de această etapă.

Săgetător

Acești nativi văd în căsătorie un aspect ca oricare altul firesc al vieții. Ei nu aleargă după momentul respectiv și nici nu se feresc de el ci lasă lucrurile să se așeze la momentul potrivit.

Totodată în mariaj perosanele născute în această zodie sunt foarte devotate, dar nu uită nici de propriile trăiri și dorințe. Vei găsi așadar într-un Săgetător un partener echilibrat.

Taur

Taurii au o lipsă mare de încredere în ei, iar din acest motiv au multe de pierdut. Teama de a nu eșuat în vreun fel în căsătorie îi determină să amâne momentul respectiv. Lor le poate rezerva viața o adevărată experiență specială însă din cauza fricii acești nativi pot pierde totul.

Zodiile care nu sunt pregătite pentru căsătorie. Acești nativi amână momentul la nesfârșit

Rac

Și nativii Raci fac parte din aceeași categorie de fricoși atunci când vine vorba de a ajunge în fața ofițerului stării civile. Ei găsesc tot felul de pretexte pentru a ocoli mereu acest pas. Riscul lor este ca partenerul de viață să nu le înțeleagă aceste idei preconcepute. Cu multă răbdare și încredere, poți face minuni cu psihicul lor.

Vărsător

Persoanele născute în această zodie se feresc de căsătorie din cauza faptului că nu se vizualizează în postura de părinți care vine evident odată cu mariajul.

Mai ales femeile născute în zodia Vărsător sunt temătoare numai la gândul că de ele ar putea depinde viața și creșterea unui membru mic al familiei.

Leu

Nativii Leu visează căsătoria încă din adolescență. Ei se văd mereu pregătiți să preia frâiele unei relații și tot ceea ce visează reușesc să își îndeplinească. Leii sunt persoane pragmatice care nu stau prea mult pe gânduri atunci când le place ceva sau cineva. Trebuie doar să fii pregătită și să ai curaj să le spui „da”.

Capricorn

Persoanele născute sunt familiste și pot fi în stare de a-și dedica întreaga viață pentru binele apropiaților. Mamele Capricorn sunt blânde și implicate purtând tot greul pe umerii lor.

Surprinzător sau nu ele reușesc să le aibă pe toate. Nu uită niciodată să fie femei și au grijă de imaginea lor.