Zodiile care se despart în 2021 deși sperau că vor ajunge la Altar! Acești nativi vor fi urmăriți de ghinion în dragoste

Anul în curs a fost fără doar și poate extrem de dificil pe toate palierele, pentru majoritatea zodiilor. Dacă multe dintre acestea sperau că totul se va redresa în 2021, astrele nu se vor așeza însă spre avantajul lor.

Zodiile care se despart în 2021 deși sperau că vor ajunge la Altar! Acești nativi vor fi urmăriți de ghinion în dragoste

Anul 2020 a adus odată cu declinul de pe plan economic dar și din sănătate, o mare lacună și în sfera amoroasă pentru multe persoane. Unii astrologi sunt de părere că începând din primele luni ale anului și până în prezent mulți nativi au trecut printr-un test uriaș. Multe dintre zodii au reușit să depășească această perioadă dificilă, altele nu.

Astrale care au adus aceste adevărate cutremure în viețile tututor nu se vor opri însă prea curând. Dacă finalul de an vine cu ceva mai multă liniște în relații, 2021 aduce o nouă provocare. Multe dintre cuplurile care aveau certitutdinea că relația lor are la baza stabilitate vor afla cu stupoare în următorul an că lucrurile stau complet diferit. Astfel, inclusiv perechile extrem de închegate de la care toată lumea așteptă vestea că vor ajunge să își unească destinele, ar putea traversa cel mai mare eșec amoros.

Varsatorii au toate șansele să fie părăsiți în următorul an

Varsatorii au avut încă de la începutul anului numeroase perioade grele mai ales pe plan profesional și financiar. În ceea ce privește latura amoroasă, lucrurile au fost pe o linie de plutire în cazul lor, însă astrele arată că acest moment a fost doar liniștea dinaintea furtunii. Persoanele născute sub acest semn zodiacal trebuie să se încarce cu multă răbdare și dorința de a păstra ceea ce acum este al lor. Partenerii lor de viață vor avea la rândul lor o perioada destul de delicată în care orice mică abatere îi poate determina să pună capăt relației.

Zodiile care se despart în 2021 deși sperau că vor ajunge la Altar! Acești nativi vor fi urmăriți de ghinion în dragoste

Gemenii află secretele partenerului de viață

Acești nativi vor avea de trecut în 2021 prin șocul vieții lor. Dacă au trăit cu impresia că sunt în cunoștință de cauza cu tot ceea ce reprezintă persoana de lângă ei, situațiile pe care le vor întâmpina în următorul an le arată contrariul.

Unele secrete pot fi destul de agasante pentru psihicul oricui, iar mulți dintre cei născuți în această zodie se vor vedea puși în situația de a renunța la persoană iubita din acest motiv. Nu încerca să convingi un Geamăn că realitatea este alta decât cea pe care o percepe el, întrucât nu vei face decât să îl ambiționezi și mai mult să te părăsească.

Peștii se despart înainte de căsătorie, dar întră rapid intr-o nouă relație

Dintre zodiile pe care le așteaptă un an plin de evenimente astrale dificile pentru ei, Peștii se pot consideră de departe cel puțin norocoși. Asta pentru că deși vor ajunge să își încheie socotelile cu actualii parteneri de viață în 2021, dragostea le va surâde din nou la scurt timp. Astfel, acești nativi nu vor avea timp de drame și se vor bucura din plin de experiență.