Ceea ce numim infidelitate pentru multe persoane poate fi doar o simplă distracție sau o obișnuință naturală. Dacă unii nativi sunt mai îngăduitori cu aceste lucruri de dragul iubirii, alții vor închide ușa în spatele lor pentru totdeauna la cel mai mic semn de trădare.

Trebuie să ai în vedere că atunci când vinde vorba de zodii există înclinații spre a face unele lucruri, dincolo de normele pe care unii le-ar considera normale. În funcție de tipologia asociată fiecărui nativ poți afla cu cine trebuie să rămâi în gardă.

Pești

Locul fruntaș în topul zodiilor dornice de senzații noi experimetate în afara relației sunt nativii Pești. Pentru ei ideea de a juca la două capete și de a jongla cu sentimentele reprezintă o adevărată aventură palpitantă. Dorința de a copilări se regăsește din plin în acțiunilor lor pe care nu oricine le poate suporta la nesfârșit. Dacă ești pe punct de a forma o relație cu o persoană născută sub acest semn zodical ar trebui să îi verifici loialitatea cu câteva teste simple mai întâi.

Fecioara

Veșnic dornice de a fi îndrăgostite, zodiile Fecioară caută mereu pe cineva mai interesant decât ceea ce au descoperit deja. Nu se mulțumesc niciodată cu puțin și fac orice să „guste” din fructul oprit. Unul din motivele pentru care acești nativi înșeală este dat de nevoia lor de a ieși din monotonie și a se valida pe sine prin distracție.

Zodiile care te vor înșela zâmbind. Pentru ele nimic nu e înterzis în dragoste

Rac

Pentru aceste persoane primează în viață doar câștigurile materiale, iar în drumul spre a le obține, Racii sunt dispuși să calce și pe cadavre nu doar pe dragostea lor. În goana lor după pentru câteva zerouri în plus în cont vor desconsidera orice urmă de sentiment.

În gândirea lor, dacă iubești pe cineva, faci tot posibilul să clădești o viață materială superioară celorlați. Acest lucru pleacă din dorința acestora de siguranță, dorință pusă în aplicare în mod greșit binențeles. Dacă vrei să îi ții alaturi trebuie să fii poziționat bine în societate din toate punctele de vedere.

Scorpion

Scorpionii fac parte din categoria celor care nu își pot controla instinctele atunci când vine vorba de sexul opus. Persoanele născute în această zodie înșeală de cele mai multe ori doar pentru o noapte, totul rezumându-se la relațiile intime.

Deși nu vor renunța la relația pe care o au cu tine, nu vei reuși niciodată să îi validezi suficient stima de sine. Doar o cucerire fugară poate să îl facă să creadă că te merită și să nu se mai simtă în inferioritate față de tine ori față de restul lumii. De asemenea trebuie să știi despre Scorpioni, la fel ca și în cazul celor care suferă de dependență, că sunt experți în a-și ascunde căderile.

Taur

Dacă există o categorie de persoane care înșeală doar din pură curiozitate atunci Taurii sunt cei care o formează. Ei sunt bântuiti veșnic de întrebarea „Ce-ar fi dacă?”. Sunt persoane care se hotărăsc greu când fac alegeri și singurul mod prin care pot aprecia un lucru este să îl pună în balanță și cu altele. O relație cu un astfel de nativ este ideală abia după ce acesta a trecut printr-o serie de experiențe care să îl ajute în alegerile viitoare.