Zodiile Taur și Pești trec în curând printr-o etapă dificilă a vieții. Ce șanse au să scape rapid de probleme

Finalul acestui an aduce numeroase surprize pentru multe dintre zodii. Dacă unii nativi traversează cea mai bună perioada a vieții lor, alții se vor confrunta cu un adevărat declin pe toate planurile.

Zodiile Taur și Pești trec în curând printr-o etapă dificilă a vieții. Ce șanse au să treacă peste probleme cu bine

Anul extremelor care a răstălmacit complet viața multor zodii, 2020 nu își încheie aici evenimentele astrale. Dacă în primele luni ale anului, acesta părea un an promițător și plin de belșug, perioada de după Februarie a venit cu un întreg tăvălug în viețile tuturor. Multe dintre persoanele născute în cele două semne zodiacale care vor fi greu încercate  în ultimele săptămâni ale anului sperau că viața lor are în sfârșit un făgaș pe care îl așteptau de mult timp.

Taurii pierd totul și găsesc greu puterea de a o lua de la capăt

Taurii sunt recunoscuți că fiind adevărați pasionali ai zodiacului. Nu din punct de vedere amoros neapărat ci pentru că pun extrem de mult ”foc” și dedicare în tot ceea ce fac. De la planul profesional până la relațiile de cuplu, acești nativi trăiesc întru-totul pentru ceea ce îi înconjoară. Cine trăiește alături de un Taur știe cât de dificil este să îi explice că o situație a scăpat de sub control. Astfel ceea ce este posibil să li se întâmple lor în curând ar putea fi greu primit de percepția lor.

În ultimele săptămâni ale acestui an persoanele născute sub acest semn zodiacal nu vor avea prea mult noroc. Asta pentru că astrele nu se vor așeza deloc în favoarea lor. Nu doar pe plan financiar, unde au șanse să rămână faliți în urma unei proaste gestiuni a banilor, ci în zona care îi poate dărâma complet, cea amoroasă.

Zodiile Taur și Pești trec în curând printr-o etapă dificilă a vieții. Ce șanse au să treacă peste probleme cu bine

Unii dintre tauri vor afla în curând că partenerul de viață nu este întocmai atât de fidel precum se așteptau. Cel mai dureros însă pentru ei va fi modul în care acest adevăr dureros li se va scoate în față. Un prieten pe care îl considerau apropiat poate fi mărul discordiei care a dus la ruptura în relația acestor nativi.

Peștii fac greșeala vieții încrezandu-se în persoanele nepotrivite

Cine nu a crezut orbește vreodată în cei care păreau atât de apropiați precum propria familie? Ei bine, Peștii sunt cei mai prietenoși nativi ai zodiacului, gata oricând să ”bage mâna -n foc” pentru orice apropiat de al lor.

Tocmai această bunătate îi va duce acolo unde nu și-ar fi imaginat vreodată. Multe dintre aceste persoane cărora Peștii le-au acordat încrederea îi vor atrage în cele mai negre scenarii pentru a profită de bunătatea lor dar și de potențialul financiar. Persoanele născute în această zodie trebuie să acorde o deosebită atenție celor de care se lasă înconjurați. Prietenii falși se pot ascunde întotdeauna printre cunoștințele cele mai apropiate.